X

Tule mukaan Kivistön metsäsuunnittelun asukastilaisuuteen 27.4.

Vantaalla vietetään tänä vuonna lähimetsien teemavuotta, jonka aikana aloitetaan myös kaupungin metsäsuunnitelman päivittäminen. Päivitys alkaa Hakunilan ja Kivistön alueilta, joissa järjestetään huhtikuussa suunnitelmiin liittyen asukastilaisuudet. Tilaisuuksissa asukkailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja toiveita suunnittelualueen metsiin liittyen.
 
Kivistön asukastilaisuus torstaina 27.4.
 
Kivistössä tutustutaan aluksi kaupungin metsien hoitoon ja hoidon suunnitteluun maastossa. Tilaisuus alkaa kello 17 Aurinkokiven pihalta (Aurinkokivenkuja 1). Lähtöpaikalta kierretään kävellen Lipunkantajanpuiston, Lippupuiston ja Kenraalinpuiston kautta Kanniston koululle (Kenraalintie 6). Koululla käsitellään Kivistön suuralueen metsäsuunnitelman päivittämistä.
 
Tilaisuus päättyy viimeistään klo 19. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista.
 
Tapahtuma Facebookissa.
 
Hakunilan ja Kivistön metsäsuunnitelmaluonnokset ovat nähtävillä lokakuussa ja suunnitelmien on tarkoitus olla valmiita vuoden 2017 lopussa. Seuraavina vuosina metsäsuunnitelman päivitys jatkuu muilla alueilla. Suunnitelmassa esitetään jokaiselle metsäalueelle tarvittavat hoitotyöt seuraavan kymmenen vuoden ajalle. Se tehdään kaupungin omistamille metsäisille viheralueille.
 
Lisätietoa Vantaan lähimetsävuodesta 2017.