X

Puuseminaarilla 31.1. etsitään kumppaneita Puu-Kivistön suunnitteluun ja toteuttamiseen

Kuuden suurimman kaupungin kaupunginjohtajien ilmastoverkosto päätti 13.12.2017 lisätä kaupunkien puurakentamista. Puu-Kivistö on nimetty Vantaan puurakentamisen erityiskohteeksi, jossa erityisenä tavoitteena on puurakentamisen määrällinen lisääminen ja laadullinen kehittäminen yhteistyössä puualan toimijoiden kesken.
 
Puu-Kivistö sijaitsee Kivistön keskustassa Kehäradan pohjoispuolella rajautuen Timanttikujaan, Ruusukvartsinkatuun, Lumikvartsinkatuun sekä Kehärataan. Alueelle on suunnitteilla 50 000 kerrosneliömetriä asuinrakentamista, päiväkoti, pysäköintilaitos sekä monipuolisia julkisia ulkotiloja. Puu-Kivistön suunnittelun päätavoitteena on puurakentamisen edistäminen sekä monimuotoinen korttelirakenne ja värikäs kaupunkikuva.
 
Kaikki Puu-Kivistöstä kiinnostuneet rakentajat, rakennuttajat ja suunnittelijat ovat tervetulleita seminaariin, joka järjestetään keskiviikkona 31.1.2018 klo 9.00-12.00 Tikkurilassa Laurean ammattikorkeakoulun auditoriossa B101 (Ratatie 22, 01300 Vantaa). Tilaisuudessa esitellään Puu-Kivistön suunnittelutilannetta, kuullaan puurakentamisen asiantuntijoita ja keskustellaan alueen kumppaneiden valintamenettelystä.
 
Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan osoitteessa https://tinyurl.com/puuseminaari2018 perjantaihin 26.1.2018 mennessä.
 
Lisätietoja Kivistön suunnittelusta:
Kivistön asemakaavoitus
Kivistön asemakaavoituksen Facebook-sivu