X

Pysäköinti Kivistössä

Pysäköinti Kivistössä

Pysäköinti Kivistössä

Asukaspysäköinti
 

Kivistön uudessa keskustassa on asukkaiden ja vierailijoiden käyttöön kaksi pysäköintilaitosta. Rubiiniparkki sijaitsee Asuntomessualueella ja Ruusuparkki Ruusukvartsinkadulla. Lisäksi Lumikvartsinkadulle on tehty väliaikainen pysäköintialue. Tulevien kerrostalojen uusille asukkaille rakentuu lisää pysäköintilaitoksia talojen yhteyteen.
 
Vierailijoille ja asiakkaille Kivistön keskustan alueella on lisäksi katujen varsilla lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitettuja paikkoja. Pysäköinti keskustassa on sallittua merkityillä paikoilla.
 
Asukaspysäköintiin tarkoitettuja paikkoja voi Kivistön keskustasta hakea seuraavilla tavoilla:
1. Jos olet osakkeenomistaja, harkitse autopaikan ostamista itsellesi. Autopaikan ostamisesta voi olla yhteydessä rakennusliikkeeseen, jolta olet asunnon ostanut.
2. Jos sinua kiinnostaa paikan vuokraaminen, ole ensisijaisesti yhteydessä oman talonyhtiösi isännöitsijään, ja tiedustele, mikä on tilanne yhtiön autopaikkojen suhteen.
3. Muista tarkistaa myös vapaat markkinat. Autopaikkoja myydään ja vuokrataan usein myös ilmoitustauluilla tai verkon asuntomyyntipalveluissa (Etuovi, Oikotie, jne.).
  
Kivistön asukastilaisuuden 1.12.2016 esitys ajankohtaisista liikenne ja pysäköintiasioista
 

Yhteydenotot Rubiiniparkkiin liittyen 
Yhteydenotot Ruusuparkkiin liittyen
 
Liityntäpysäköinti
 
Kivistössä on yli 300 liityntäpysäköintipaikkaa.
 
Hämeenlinnanväylän länsipuolella, osoitteessa Radioasemantie 5–7, on 330 autopaikkaa. Alueelta on noin 500 metrin kävelymatka Kivistön juna-asemalle.
 
Lisäksi Hämeenlinnanväylän itäpuolella, aivan Kivistön aseman vieressä, on runsaat sata liityntäpysäköintipaikkaa. Vantaankoskentiellä sijaitsevalla pysäköintialueella on myös runsaasti pyöräpaikkoja.
 
Liityntäpysäköintialueille on tulossa reaaliaikainen opastusjärjestelmä. Se ohjaa autoilijoita Hämeenlinnanväylältä ja Kehä III:lta Kivistön, Vehkalan ja Vantaankosken liityntäpysäköintialueille ja kertoo, paljonko paikkoja on vapaana.
 
Kaikki HSL-alueen liityntäpysäköintipaikat löytyvät HSL:n verkkosivuilta osoitteesta: Hsl.fi/liityntäpysäköinti