X

Asukaspysäköinti

Pysäköinti Kivistössä

Asukaspysäköinti

Kivistön uudessa keskustassa on asukkaiden ja vierailijoiden käyttöön kaksi pysäköintilaitosta. Rubiiniparkki sijaitsee Asuntomessualueella ja Ruusuparkki Ruusukvartsinkadulla. Lisäksi Lumikvartsinkadulle on tehty väliaikainen pysäköintialue. Tulevien kerrostalojen uusille asukkaille rakentuu lisää pysäköintilaitoksia talojen yhteyteen.
 
Vierailijoille ja asiakkaille Kivistön keskustan alueella on lisäksi katujen varsilla lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitettuja paikkoja. Pysäköinti keskustassa on sallittua merkityillä paikoilla.
 
Asukaspysäköintiin tarkoitettuja paikkoja voi Kivistön keskustasta hakea seuraavilla tavoilla:
1. Jos olet osakkeenomistaja, harkitse autopaikan ostamista itsellesi. Autopaikan ostamisesta voi olla yhteydessä rakennusliikkeeseen, jolta olet asunnon ostanut.
2. Jos sinua kiinnostaa paikan vuokraaminen, ole ensisijaisesti yhteydessä oman talonyhtiösi isännöitsijään, ja tiedustele, mikä on tilanne yhtiön autopaikkojen suhteen.
3. Muista tarkistaa myös vapaat markkinat. Autopaikkoja myydään ja vuokrataan usein myös ilmoitustauluilla tai verkon asuntomyyntipalveluissa (Etuovi, Oikotie, jne.).
4. Jos mikään edellisistä keinoista ei toimi, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla kivisto.pysakointi@vantaa.fi
 
Liityntäpysäköintipaikoista Kivistössä lisätietoa sivulla http://vantaankivisto.fi/fi/sijainti-ja-liikenne -> Liityntäpysäköinti
 
Kivistön asukastilaisuuden 1.12.2016 esitys ajankohtaisista liikenne ja pysäköintiasioista